ROZVOZ JÍDEL
Dáme jídlo.
Naši milí hosté s ohledem na nařízení vlády jsou dveře na Plzeňce U Zelené ratolesti uzavřeny.
Rozvoz a osobní odběr v sesterské restauraci " Kozlovně U Zelené ratolesti " nadále zůstává možný za zvýšených hygienických opatření.
Jsme tu stále pro Vás každý den od 11:00 do 15::00 hod.
1) Objednejte si snadno a rychle na dáme jídlo
2) Naše výdejové okénko je tu stále pro Vás !!! Při osobním odběru volejte 774 861 480.
Obědové menu a aktuality k nahlédnutí na www.kozlovnacb.cz
Děkujeme velmi za Vaší přízeň !!!
BURRATA
Sýr lahodné, sladce máslové chuťe podávaný na pečené
a konfitované podzimní zelenině,
doplněné zázvorovo – dýňovým pyré a dresinkem
184 Kč
HOLUBÍ VÝVAR
pomalu tažený, čirý s jemnou chutí po divokém koření, zelenině
a holubího masa, podáváme s domácí těstovinou
a pošírovaným křepelčím vajíčkem
65 Kč
OSSOBUCO
Z plátků telecí kližky, dušených s kořenovou zeleninou
na bílém víně, domácí čerstvé těstoviny, pečená mladá mrkev
a omáčka gremolata
385 Kč
CREME BRULÉE
klasický francouzský dezert ze žloutků, smetany a cukru
s karamelovou krustou na povrchu
140 Kč
DEGUSTAČNÍ MENU
BURRATA
Sýr lahodné, sladce máslové chuťe podávaný na pečené
a konfitované podzimní zelenině,
doplněné zázvorovo – dýňovým pyré a dresinkem
HOLUBÍ VÝVAR
pomalu tažený, čirý s jemnou chutí po divokém koření, zelenině
a holubího masa, podáváme s domácí těstovinou
a pošírovaným křepelčím vajíčkem
OSSOBUCO
Z plátků telecí kližky, dušených s kořenovou zeleninou
na bílém víně, domácí čerstvé těstoviny,
pečená mladá mrkev a omáčka gremolata
CREME BRULÉE
klasický francouzský dezert ze žloutků, smetany a cukru
s karamelovou krustou na povrchu
Cena degustačního menu: 695 Kč
Vinný doprovod: 330 Kč
Blíží se svátek Svatého Valentýna a i my jsme si pro
Vás připravili Valentýnské menu
0,1 dcl Prosecco
Gamberetti tartare
Tatarák z krevet v kouři z třešňového dřeva
Tagliata di tonno in crosta di spezie con insalatina
Filírovaný tuňák v bylinkové krustě s míchaným salátem a focaccia
Nebo
Risotto cacio e pepe con filetto di manzo
Rizoto cacio e pepe se steakem z hovězí svíčkové
Panna cotta
Klasický italský dezert z bílé čokolády
640 Kč pro 1 osobu
240 Kč pro 1 osobu vinný doprovod
Rezervujte si své Valentýnské menu tel: 731 404 004
BLÍŽÍ SE SVÁTEK SVATÉHO VALENTÝNA A I MY JSME SI PRO VÁS PŘIPRAVILI VALENTÝNSKÉ MENU
0,1 dcl PROSECCO
ZUPPA DI RADICE NERA
Jemný krém z černého kořene s plátky grilované italské slaniny,
máslovými krutony a kapkou lanýžového oleje
FILLETTO DI ORATA CON SALSA TARTUFATA
Grilovaný filet z pražmy královské s lanýžovou omáčkou a domácí čerstvé těstoviny k podávání
NEBO
FILLETTO DI MANZO MARE
Steak z hovězí svíčkové s krevetami v jemné smetanové omáčce, domácí italský chléb focaccia
TORTA AL CIOCCOLATO
Čokoládový dort s vanilkovou zmrzlinou a kousky lesního ovoce
590 Kč pro 1 osobu
Ochutnejte exkluzivní úprava humra. Nesmírně křehký a po úpravě do růžova zbarvený humr se i pro svou tělesnou konstrukci, z níž se maso obírá, stane zajímavým zpestřením dne a malou společenskou událostí, kterou je krásné sdílet s druhým a přáteli.
Humři jsou k nám do restaurace dováženi živí a vždy maximálně čerství, proto je třeba vhodná rezervace s předstihem nejlépe několika dní.
Rezervujte si svého humra, připravíme Vám speciální menu na tel.čísle 731 404 004
Plánujete firemní akce či rodinnou oslavu?
Připravíme pro Vás velký raut či malé občerstvení u nás v restauraci.
Rautové menu bývá pestré, často ovlivněné sezonní nabídkou či dostupností kvalitních jednotlivých surovin. Rautové občerstvení nabízí hostům spoustu možností k ochutnání různých lahůdek a specialit.
Celá tato společenská událost probíhá následujícím způsobem. Při příchodu na Raut je hostům nabídnut „ welcome drink “. Poté jsou hosté pozváni k bufetovým stolům, kterou jsou typické pro tuto společenskou akci. Na bufetových stolech naleznete jak studené, tak teplé občerstvení, sladké pokrmy a nápoje.
Přijd'te vyzkoušet některé z novinek, které si pro Vás připravili naši šéfkuchaři.
CARPACCIO DI PIOVRA CON RUCOLA É FOCACCIA
marinované tenké plátky chobotnice na rukolovém salátě s limetkou
a italský chlebem focaccia k podávání
VITELLO TONNATO
plátky telecí kýty s tuňákovou omáčkou, kapary a křupavým italským chlebem
INSALATA MEDITERRANEO
křupavé salátové listy s rukolou, olivami a pečenou sezónní zeleninou
podávané s krevetami a sýrem feta
FILLETTO DI ORATA CON SALSA TARTUFATA
grilované filety z pražmy královské s lanýžovou omáčkou
POLIPO ALLA GRIGLIA
na másle grilovaná chobotnice s plátky brambor
TAGLIATA ALLA CARDINALE
šťavnatý steak z vepřové panenky krájený na plátky, připravený
s dušenou sezónní zeleninou a žampiony
FOCACCINA
párty sendvič s rajčatovým sugem, mozzarellou, prosciutto crudo, mozzarellou di Bufalo
Copyright © 2015 PLZEŇKA u Zelené Ratolesti České Budějovice. Všechna práva vyhrazena.